Joe Bident is faggaták, aggódik-e Trump és Orbán találkozója miatt

Az amerikai elnök szűkszavú választ adott.

2024. 03. 09. 0:48
BIDEN, Joe; HARRIS, Kamala; JOHNSON, Mike
Washington, 2024. március 8. Joe Biden amerikai elnök évértékelõ beszédet tart az amerikai törvényhozás, a Kongresszus washingtoni épületében, a Capitoliumban 2024. március 7-én. Mögötte Kamala Harris amerikai alelnök (b) és Mike Johnson, a képviselõház republikánus párti elnöke. MTI/EPA pool/Shawn Thew Fotó: Shawn Thew
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnököt is kérdezték arról, hogy mit gondol Donald Trump és Orbán Viktor találkozójáról – derül ki a Fehér Ház által közzétett nyilatkozatból. Igaz, a demokrata elnök meglehetősen szűkszavúan elintézte a kérdést. A beszélgetés átirata:

– Aggasztja, hogy Trump Orbán Viktorral találkozik?

Az elnök: – Mennem kell.

Ms. Jean-Pierre (Biden sajtófőnöke): Köszönöm mindenkinek.

– Aggasztjónak tartja, hogy ismét találkoznak?

– Az elnök: Ha én nem is, Önnek kellene.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök évértékelõ beszédet tart az amerikai törvényhozás, a Kongresszus washingtoni épületében, a Capitoliumban 2024. március 7-én. Mögötte Kamala Harris amerikai alelnök (b) és Mike Johnson, a képviselõház republikánus párti elnöke. (Fotó: MTI/EPA pool/Shawn Thew)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.