Lezuhant a repülőgép, a feltételezések szerint egy túlélő sincs + videók

A becsapódáskor kigyulladt a repülő. A hatóságok vizsgálják az események körülményeit.

2024. 03. 05. 8:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többen meghaltak az amerikai Tennessee államban található Nashville városában, amikor egy kisrepülőgép lezuhant egy autópálya közelében – közölte a rendőrség.

A média értesülései szerint, hétfőn este a város nyugati részén egy füves területen zuhant le egy egymotoros repülőgép, majd tűz ütött ki a gépben.

A rendőrségi jelentés szerint a gépen többen is tartózkodtak, és feltételezhető, hogy mindannyian meghaltak, az áldozatok pontos számát viszont még nem határozták meg – mondta a rendőrség szóvivője, számol be az AP amerikai hírügynökség. 

A szerencsétlenség ellenére az autópályán közlekedő gépjárműveknek s sofőrjeiknek nem esett bántódása, és épületekben sem okozott kárt a lezuhanó repülő.

A hatóságok jelenleg vizsgálják az eset körülményeit. A Fox amerikai hírtelevízió szerint a gép a közeli John Tune repülőtérről szállt fel, és nem sokkal azután lezuhant. A gép pilótája kényszerleszállásra kért engedélyt a repülőtéren, mondván, hogy motorproblémákat tapasztaltak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay, InsightPhotography)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.