Majdnem százéves leveleket találtak a kandalló mögé rejtve, erről írtak bennük

Nyomozást indítottak.

Forrás: Mirror2024. 03. 20. 5:55
A,Girl,Holding,A,Stack,Of,Old,Letters.
549510946 Fotó: evaleenage
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Maguk akarták felújítani és kibővíteni a chesirei Widnesben álló házukat, és amikor az egyik kandallót bontották le, négy rejtélyes levélre bukkant Laura és Jason Lamonby-Parker – írja a Mirror.

A postai bélyegzők szerint a leveleket 1934 és 1937 között írták, és azokat Miss Rhoda Taylornek szánták. Az első levélben egy biztosítótársaság arra kéri a nőt, hogy menjen el egy orvosi vizsgálatra, míg a második levél egy divatpályázat részleteiről számol be. A harmadik egy magánlevél, amelyben egy nyaralásról írnak, a negyedik levél pedig még bontatlan, azt Kanadába akarták küldeni, de oda már nem jutott el. 

A levelek állítólag a mai napig nagyon jó állapotban vannak, azonban van itt egy megválaszolatlan kérdés is, méghozzá az, hogy azok vajon miért kerültek a kandalló mögé. Kisebb magánnyomozásba kezdtek tehát, de egyelőre nem jutottak semmi, mert bár megkeresték a ház előző tulajdonosait, hátha lehetett közük Rhoda Taylorhoz, de nemleges választ kaptak. A nyomozást folytatják tovább, és nem nyugszanak, amíg nem adhatják át a leveleket a nő rokonainak. 

A levelekről ide kattintva képeket is nézegethet. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.