„A nemzeti gondolat és a magyar dollárbaloldal nem talál egymásra”

Deutsch Tamás szerint az Európai Parlamentben a saját hazád ellenében kiállni esküszegő magatartás.

Forrás: MTI2024. 04. 24. 21:53
Budapest, 2024. április 19.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetõje beszédet mond a Fidesz-KDNP európai választási kampányindító rendezvényén a Millenárison 2024. április 19-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uniós értékek magyarországi helyzetéről szóló európai parlamenti állásfoglalás elfogadásával a dollárbaloldal letagadhatatlan bizonyítékát adta annak, hogy „a nemzeti gondolat és a magyar dollárbaloldal nem talál egymásra” – idézte Deutsch Tamás Strasbourgban tett kijelentését az MTI.

A magyar dollárbaloldal azzal a szégyenteljes politikai cselekedettel koronázta meg az ötesztendős európai parlamenti működését, hogy egy újabb politikai támadást intézett Magyarország, a saját hazája ellen

– hangsúlyozta a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának vezetője.

A Magyarországgal szemben munkálkodó dollárbaloldal, illetve az európai parlamenti „elvtársaik” által „áterőszakolt politikai pamflet” elfogadásával világossá tette, egyszer és mindenkorra letagadhatatlan bizonyítékát adta, hogy a nemzeti elkötelezettség, a nemzeti érdek képviselete, a hazához és a magyar állampolgárokhoz való hűség, illetve a dollárbaloldal nem találnak egymásra – fogalmazott Deutsch Tamás. Hozzátette: világossá vált, hogy a „dollárbaloldal” kizárólag csak saját hazája elleni áskálódással foglalatoskodik, az elfogadott szöveg ugyanis az elmúlt tíz évben felvetett minden létező gyalázatos vádat, rágalmat, csúsztatást, vérlázító támadást, provokatív, Magyarországgal szemben megfogalmazott minősítést megpróbálja összegyűjteni.

A magyar polgárok a helyzetét azonban „egészen másképpen fogalmazzák meg” – mondta Deutsch Tamás, majd kiemelte: 

a magyarok mindezt vérlázítónak, felháborítónak és politikai, erkölcsi értelemben hazaáruló magatartásnak tartják.

A magyarok úgy látják, hogy amit a magyar dollárbaloldal művel, az szégyenteljes, elfogadhatatlan dolog. „Ilyet nem lehet csinálni a saját hazáddal” – mondta.

Az Európai Parlamentben a saját hazád ellenében kiállni esküszegő magatartás

– fogalmazott Deutsch Tamás. Az állásfoglalás elfogadása „egy egészen elképesztő, pofátlan politikai támadás”, amelyet a dollárbaloldal Magyarországgal szemben indított. Szövetségre lépve az Európai Parlament baloldali többségével azért, hogy vegyék el a magyaroktól, vegyék el Magyarországtól az európai uniós forrásokat – mondta. „Kilóra megvett” politikusokról van szó, személyükben és pártjaikat tekintve is – jelentette ki a fideszes politikus.

Mi, magyarok, a magyarok józan többsége ezt elutasítja. Békepárti álláspontunkon nem fognak tudni változtatni. Az illegális migrációt elutasító, népszavazáson is megerősített álláspontunkon nem fognak tudni változtatni. A gyermekvédelmet szolgáló magyar állásponton nem fognak tudni változtatni.

– mondta. Hozzátette: további jogi megerősítésére van szüksége a frissen létrejött Szuverenitásvédelmi Hivatalnak, amely az egyik leghatékonyabb eszköz „a brüsszeli őrültek házával” szembeni fellépésre.

A legnagyobb erőt, a legnagyobb felhatalmazást a képviselői mandátumok kétharmadának megszerzésével lehet biztosítani a június 9-én esedékes európai parlamenti választásokon, hogy a békepárti, az illegális migrációt elutasító, a genderpropagandára nemet mondó és a magyar szuverenitást megvédő magyar álláspont még erősebb legyen – nyomatékosította nyilatkozatában Deutsch Tamás.

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.