Ukrán zászlót lengettek a demokrata képviselők

Ukrán zászlók lengetésével ünnepelték az Ukrajnának szánt újabb segélycsomag elfogadását a demokrata képviselők az amerikai képviselőházban. Nem mindenkinek tetszett a látvány: egy floridai képviselő az eset hatására törvényjavaslatot nyújtana be, amely megtiltaná idegen zászlók lengetését a Kongresszusban.

Forrás: Breitbart2024. 04. 21. 8:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki bekukkantott az amerikai képviselőházba az Ukrajnának szánt újabb hatvanmilliárd dolláros segélycsomag elfogadásakor, elbizonytalanodhatott azzal kapcsolatban, hogy melyik országban is jár, ugyanis a demokrata képviselők ukrán zászlókat lengetve ünnepelték a szavazás eredményét – számol be róla a Breitbart amerikai hírportál.

Bejelentkezés az ukrán parlamentből

– írta fotójához az X-en Mike Collins georgiai képviselő.

Nem mindenkinek tetszettek a demokraták demokraták zászlói: Kat Cammack floridai képviselőt feldühítette a performansz, és már jelezte is, hogy csapatával olyan törvényjavaslatot készít elő, amely megtiltaná más országok zászlóinak lengetését az amerikai törvényhozásban.

Ha van olyan terem az országunkban, ahol csak az amerikai zászlónak szabadna jelen lennie, akkor az ez a terem

– szögezte le a képviselő.

Borítókép: Hamarosan csak amerikai zászlót lengethetnek az amerikai képviselőházban (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.