„A kényszerleszállás lehet, hogy a lezuhanás szinonimája lesz hamarosan”

Egyre „érdekesebb” az iráni elnök sorsának kommunikációja – írta Demko Attila közösségi oldalán.

Forrás: Facebook2024. 05. 19. 21:49
Az iráni Verzegan városából orvosi és mentőcsapatok érkeznek a baleset helyszínére, miután az iráni elnök Raisi konvojának egyik helikoptere lezuhant, miután Ilham Aliyev azerbajdzsáni elnökkel együtt felavattak egy határ menti gátat az azerbajdzsáni Dzsabrayil körzetben 2024. május 19-én.
Az iráni Verzegan városából orvosi és mentőcsapatok érkeznek a baleset helyszínére, miután az iráni elnök Raisi konvojának egyik helikoptere lezuhant, miután Ilham Aliyev azerbajdzsáni elnökkel együtt felavattak egy határ menti gátat az azerbajdzsáni Dzsabrayil körzetben 2024. május 19-én. Fotó: Azin Haghighi / Moj hírügynökség / ANADOLU / Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ebrahim Raiszi esetleges kiesése sokat nem változtatna az iráni politikán, ezért (is) valószínű hogy egyszerű baleset történt” – írja az elemző bejegyzésében.

Egyre „érdekesebb” az iráni elnök sorsának kommunikációja. A kényszerleszállás lehet, hogy a lezuhanás szinonimája lesz hamarosan. Az biztos, hogy hatalmas köd volt, más nem

– jegyzi meg Demko Attila.

Borítókép: Az iráni Verzegan városából orvosi és mentőcsapatok érkeznek a baleset helyszínére, miután az iráni elnök, Raiszi konvojának egyik helikoptere állítólag lezuhant (Fotó: Moj / ANADOLU / AFP / Azin Haghighi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.