Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Alex Soros Ukrajnában tart eligazítást

A Soros-birodalom örököse éppen akkor érkezett Kijevbe, amikor az amerikai külügyminiszter.

2024. 05. 14. 17:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Fantasztikus visszatérni Kijevbe” – írta közösségi oldalán Soros György fia. Alexander Soros több fotót is megosztott, bejegyzéséhez pedig azt írta, hogy 

informatív találkozókat és megbeszéléseket tartottak a harctéri helyzetről, az energiabiztonságról és az európai integrációról.

A Soros-örökös posztjai szerint találkozott többek között az elnöki hivatal vezetőjével, a miniszterelnök-helyettessel, az energiaügyi miniszterrel és a védelmi miniszterrel is.

Érdekes egybeesés, hogy éppen most érkezett Kijevbe Antony Blinken amerikai külügyminiszter is. Kétnapos látogatása során Blinken találkozik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mellett Denisz Smihal miniszterelnökkel és Dmitro Kuleba külügyminiszterrel is, illetve beszédet is mond az ország vezetői előtt.

A kijevi vizit célja, hogy biztosítsa az ukránokat az Egyesült Államok széles körű támogatásáról, amely magában foglalja a katonai, gazdasági, energetikai téren és a demokratikus intézmények fejlesztéséhez nyújtott segítséget.

Borítókép: Alexander Soros Kijevben (Forrás: X/Alex Soros)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.