Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Véget vetnének a migrációs őrületnek

Az Osztrák Szabadságpárt jobboldali párt a most felálló új holland kormányt követné.

Forrás: V4NA2024. 05. 27. 18:05
Herbert Kickl
Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke (FPÖ) Fotó: APA-PictureDesk via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A teljes nemzeti szuverenitásunk helyreállítása a menekült- és migrációs politika terén fontos sarokköve az elképzeléseinknek, és hatékony eszköze annak, hogy az uniós elit kudarcát helyrehozzuk – jelentette ki Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, amire a V4NA nemzetközi hírügynökség hívta fel a figyelmet.

– Hogy ki lépheti át a határokat hazánkba és meddig maradhat, arról kizárólag Ausztriában kell dönteni, és sehol máshol

– tette hozzá, majd kiemelte, hogy az új hollandiai kormánykoalíció tervei példamutatók, amelyek között szerepel az EU menekült- és migrációs politikájából való kilépés, valamint az illegális tömeges bevándorlás elleni további szigorítás. A hollandok a legutóbbi parlamenti választásokon leadott szavazatukkal egyértelmű irányt szabtak az illegális tömeges bevándorlás megállításának és az önpusztító uniós politika megszüntetésének.

– Ugyanezt ajánljuk mi is az osztrákoknak az idei döntéseknél. Ausztriát ismét vissza kell adni az osztrákoknak, és ki kell lépni az elhibázott uniós bevándorlási politikából

– mondta Kickl, aki az új, hazafias holland kormányban is potenciális új szövetségest lát az illegális tömeges bevándorlás megállításában. Biztos benne, hogy más uniós államok élén mások is csatlakozni fognak hozzájuk. 

– Az európai polgárok nem fogják hagyni, hogy hazájukat és kulturális identitásukat elvegyék tőlük az önjelölt elitek, akik az önpusztító toleranciához és hamis humanizmushoz ragaszkodnak

– emelte ki. Kickl emlékeztetett arra, hogy 2015 óta mintegy nyolcmillió menedékkérelmet nyújtottak be az EU-ban, ebből csak Ausztriában közel 425 ezret.

– A mi népességünk az EU összlakosságának mindössze két százalékát teszi ki, de közel háromszoros arányban kénytelenek vállukra venni a több ezer kilométerre lévő afrikai és közel-keleti országokból érkező illegális bevándorlók okozta terheket, mert a kormány egyáltalán nem tett semmit a tömeges bevándorlás ellen. Ellenkezőleg, mindezek a migránspárti elitek egyik kontraproduktív migrációs paktumot erőltettek ránk, ahelyett, hogy kitoloncolták volna azokat a migránsokat, akik engedély nélkül tartózkodnak az országban

– magyarázta Herbert Kickl. Az egész folyamat nyertesei az illegális bevándorlók, akiknek nagy része jól érezhette magát a jóléti államban, a kormány pedig vállveregetést kapott a brüsszeli bürokratáktól. A vesztesek ugyanakkor az osztrákok, akiknek a nehezen megkeresett adóforintjaikból kell kifizetniük ennek az őrületnek a milliárdos költségeit, és elszenvedniük az illegális tömeges bevándorlás összes többi drámai következményét, a bűnözés robbanásszerű növekedését és az oktatás helyzetének romlását – fakadt ki az Osztrák Szabadságpárt elnöke.

Borítókép: Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke (Fotó: APA-PictureDesk via AFP/Christian Bruna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.