A Patrióták Európáért a győztesek frakciója

Már most sokkal erősebb lett ez a politikai frakció, mint amennyire ettől ők féltek, vagy mint amennyire mi ezt reméltük – jelentette ki Deutsch Tamás.

Forrás: Facebook2024. 07. 15. 7:02
DEUTSCH Tamás
Megalakult a Patrióták Európáért EP-frakciója Fotó: Bodnár Boglárka
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a győztesek politikai frakciója. Erről beszélt egy interjúban Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője a közösségi oldalára feltöltött videójában leszögezte: 

Babis volt miniszterelnök úr pártja Csehországban megnyerte az európai parlamenti választást, az Osztrák Szabadságpárt Ausztriában megnyerte, a francia Nemzeti Tömörülés Franciaországban toronymagasan megnyerte az európai parlamenti választást.

Kiemelte: mi jobboldaliak nem írjuk fölül a polgárok akaratnyilvánítását, Franciaországban a mandátumok tekintetében végül a harmadik helyen végzett Marine Le Pen pártja, de még a második fordulóban is a pártok közül ez a párt kapta a legtöbb szavazatot, több mint 10 millió szavazatot.

A Fidesz is toronymagasan megnyerte az európai parlamenti választást, tehát ez a győztesek európai parlamenti frakciója. Azt tudom mondani, hogy van mitől tartaniuk a régi rend képviselőinek, hiszen mostantól kezdve azt a hatalmi manipulációt, amit eddig csináltak, azt most már érintetlen módon, változatlan módon nem tudják tovább folytatni

– jelentette ki Deutsch Tamás.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti listavezetője a Patrióták Európáért európai parlamenti frakció alakuló ülése után tartott sajtótájékoztatón az Európai Parlament brüsszeli épületében 2024. július 8-án (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.