Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Civil célpontokat támadtak az ukránok

Az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy a légvédelmi erők az éjszaka folyamán három régióban ötven drónt lőttek le. Kijev szinte naponta támad objektumokat Oroszország határ menti és központi régióiban.

Forrás: RIA Novosztyi2024. 07. 05. 9:26
Aerial reconnaissance work of 148th Airborne Brigade in Vuhledar sector
Az Ukrán Légitámadási Erők 148. különálló tüzérdandárjának légi felderítője harci munkát végez az ukrajnai Donyeck régióban 2024. június 13-án. Fotó: Dmytro Smolienko Forrás: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az éjszaka folyamán az orosz légvédelem ötven ukrán drónt semmisített meg három oroszországi régió felett – közölte pénteken a védelmi minisztérium, számolt be róla a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

„Az elmúlt éjszaka folyamán a Krasznodari terület felett 14, a Zaporizzsjai terület felett 26, valamint a Rosztovi terület felett tíz harci drónt semmisítettek meg és fogtak el – áll a minisztérium közleményében.

Kijev szinte naponta próbál drónokkal támadni objektumokat Oroszország határ menti és központi régióiban. A légvédelmi erők az orosz tájékoztatások alapján jelentős részben visszaverik a dróntámadásokat.

Borítókép: Az Ukrán Légitámadási Erők 148. különálló tüzérdandárjának légi felderítője harci munkát végez az ukrajnai Donyeck régióban 2024. június 13-án (Fotó: NurPhoto/AFP/Dmytro Smolienko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.