Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán Viktor: Átvettük az Európai Unió elnökségét

A mai napon átvettük az Európai Unió elnökségét a belga miniszterelnöktől – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. 07. 01. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A mai napon átvettük az Európai Unió elnökségét a belga miniszterelnöktől – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy fotót is megosztott.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben folytatott tárgyalást Alexander De Croo belga kormányfővel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, aki hozzátette:

A találkozón a magyar miniszterelnök hivatalosan is átvette az Európai Tanács soros elnökségét a következő hat hónapra.

A megbeszélés után Orbán Viktor Sulyok Tamás köztársasági elnökkel együtt megtekintette a brüsszeli Magyar Ház nemrég felújított épületét, amely mostantól az elnökségi programok kiemelt helyszíne lesz.

Borítókép: Orbán Viktor és Alexander De Croo (Forrás: Facebook / Orbán Viktor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.