Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Vége a hírzárlatnak, megszólaltak a tenerifei eltűnt fiú ügyében

A brit fiú eltűnése előtt egy korábban elítélt drogdílerhez ment, aki azonban ragaszkodik ahhoz, hogy az eltűnt tinédzser élve hagyta el a házát.

Forrás: Daily Mail2024. 07. 04. 12:01
Madrid Ahead Of The NATO Summit
A spanyol nemzeti rendőrség autója látható az utcán Madridban. Fotó: Jakub Porzycki Forrás: NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi rendőrség leállította a kutatást annak a brit fiatalnak az ügyében, aki Tenerife környékén lekésett egy buszt, és gyalog vágott neki a vadregényes Rural de Teno Nemzeti Park sziklás ösvényeinek folyadék és élelem nélkül. A 19 éves Jay Slater egy zenei fesztiválra érkezett a barátaival Tenerifére, és júnus 17. óta eltűntként tartják nyilván.

 

Tenerife (Fotó: Wikimedia)

A Sky News szerint a tenerifei hatóságok többször intéztek felhívást önkéntesekhez, hogy csatlakozzanak az eltűnt fiatal Masca hegyi falu térségében történő kutatásához – az utolsó ismert tartózkodási helyének közelében –, ám nem jártak sikerrel, és ezzel a keresés véget ért, a nyomozás azonban továbbra is folytatódik.

A Daily Mail arról írt, hogy egy 31 éves brit kábítószercsempész Ayub Qassim látta őt utoljára és hívta be a házába, de azt nyilatkozta, hogy az eltűnt tinédzser „élve jött a házba, és élve hagyta el azt”.

Qassim vallomásában ragaszkodott hozzá, hogy nem volt vitája Jayjel, és még egy takarót is adott neki, hogy aludjon. Arra a kérdésre, hogy mennyire ismeri Jayt, és mit gondol az eltűnését körülvevő összeesküvés-elméletekről, Qassim azt mondta: „Mindenki ismeri egymást. Nem fogok senkit rágalmazni.”

Úgy tudni, hogy a brit fiú reggel fél nyolc körül elhagyta az ingatlant, hogy felszálljon egy buszra, és visszamenjen a nyaralóhelye felé. Egy szemtanú szerint megkérdezte tőle, mikor indul a következő busz. Amikor a nő közölte vele, hogy a következő csak délelőtt tíz órakor indul, a férfi gyalog indult el. Azóta sem találják a fiatalt.

Borítókép: A spanyol nemzeti rendőrség autója az utcán Madridban (Fotó: NurPhoto/AFP/Jakub Porzycki)



 



 



 



 



 



 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.