Drag queenek táncoltak a Kamala Harris alelnökjelöltje által vezetett állam parlamentjében + videó

Drag queenek, nemátalakító műtét és tamponok az iskolai fiú WC-helyiségben. Ezek a botrányok mind a demokrata alelnökjelölt, Tim Walz kormányzó nevéhez fűződnek.

Forrás: Breitbart2024. 08. 09. 16:19
US Vice President Kamala Harris and Governor Tim Walz presidential campaign rally in Wisconsin
Kamala Harris amerikai alelnök és Tim Walz kormányzó Fotó: Christopher Mark Juhn Forrás: Anadolu/AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 2023-as videón Tomi Saint James drag queen táncol a minnesotai állam parlamentjének otthont adó épület rotundájában, az ott lévő tömeget szórakoztatva, írja a Breitbart.

@mnalphanews

A drag queen performs in the Minnesota Capitol for "Trans Day of Visibility."

♬ original sound - Alpha News

Az Alpha News szerint „a parlamenti épület szabályai kimondják, hogy az államot jelképező Sarkcsillag szimbólumra nem szabad rálépni, ami azonban a drag queent láthatóan nem érdekelte és a 2023-as Transz láthatóság napján a jelképes csillagon táncolt.” A beszámolók szerint a rendezvényen Peggy Flanagan kormányzóhelyettes is ott volt.

Akkoriban a képviselőházat sokan keresték, akiket nyugtalanított a transz láthatóság napja alatti helytelen előadás, és az a tiszteletlenség, amit az épülettel szemben tanúsítottak.

Ami történt azonban nem meglepő, tekintve, hogy Walz nyíltan felkarolta az LMBTQ+ kérdéseket, sőt 2017-ben, amikor a kormányzói posztért indult, a Walz for Governor Pride Parade „sztárjaiként” dicsérte a gyerekeket.

US Vice President Kamala Harris and Governor Tim Walz presidential campaign rally in Wisconsin
Tim Walz, Minnesota kormányzója részt vesz Kamala Harris amerikai elnökválasztási kampánygyűlésen a High Country-ban, Wisconsinban, 2024. augusztus 7-én (Fotó: Anadolu/AFP/Christopher Mark Juhn) 

Walz emellett aláírta a GLAAD által „transzmenhelyként” jellemzett törvényjavaslatot is, ami az államon kívüli fiatalokat célozza meg visszafordíthatatlan orvosi szolgáltatások igénybevételére.

Minnesota állam ugyanis a serdülők és felnőttek nemi átalakító műtétjét különleges védelem alá helyezte. Emellett megtiltja az Egyesült Államok más államaiból érkező idézések, letartóztatási parancsok és kiadatási kérelmek végrehajtását azokkal szemben, akik az északi államban nemi átalakító műtéten estek át, írt erről a Junge Freiheit.

A demokrata Tim Walz egyébként azért kapta a „Tampon-Tim” becenevet, mert kötelezte az iskolákat, hogy betéteket, tamponokat vagy más hasonló, a menstruációs ciklussal kapcsolatban használt termékeket biztosítsanak még a fiúk WC-helyiségében is.

Borítókép: Kamala Harris amerikai alelnök és Tim Walz kormányzó köszönti az embereket, miközben részt vesznek az elnökválasztási kampánygyűlésen a High Countryban, Wisconsinban, 2024. augusztus 7-én (Fotó: Anadolu/AFP/Christopher Mark Juhn)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.