Petíció indul a wokelimpia ellen, a nők védelmében

A francia megnyitóünnepség után megérkezett a párizsi olimpia újabb botránya: nyolcaddöntőbe jutott az algériai „bokszolónő”, aki valójában férfi – hívja fel rá a figyelmet az Alapjogokét Központ.

2024. 08. 01. 20:48
Algeria's Imane Khelif (in red) punches Italy's Angela Carini in the women's 66kg preliminaries round of 16 boxing match during the Paris 2024 Olympic Games at the North Paris Arena, in Villepinte on August 1, 2024. (Photo by MOHD RASFAN / AFP)
Imane Khelif és Angela Carini Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A francia megnyitóünnepség után megérkezett a párizsi olimpia újabb botránya: nyolcaddöntőbe jutott az algériai »bokszolónő«”, aki valójában férfi. A wokelimpia tehát bátorítja: férfiak versenyezzenek női versenyszámokban” – hívja fel rá a figyelmet az Alapjogokét Központ. Mint írják:

„Ez már nem csak kulturális, de fizikai fenyegetés – ez ellen fel kell emelni szavunkat!” 

A Wokebusters ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a petíciójához, amelyet eljuttatnak a wokelimpia szervezőihez is.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Imane Khelif, akit egyszer már kizártak világversenyről, mert a biológiai útlevele alapján valójában férfi, vérlázító körülmények között jutott be a nyolcaddöntőbe: női ellenfele az első ütés után sírva adta fel a küzdelmet. Az olasz Angela Cariri mindössze 46 másodpercig bírta a ringben Khelif ellen, a meccs után pedig elmondta, soha nem kapott még ekkora ütéseket. A negyeddöntőben a magyar kiválóság, Hámori Luca találkozik majd férfi ellenfelével.

Ez a történet is azt mutatja, hogy a woke elmebaj végérvényesen beette magát az idei olimpiára (is)

– írja az Alapjogokért Központ és a Wokebusters. Hozzáteszik, a megnyitónál azonban még naivan azt gondolhattuk, hogy ez „csupán” kulturális dolog. Kiderült, a történet azonban jóval messzebb mutat ennél, ugyanis ez a hús-vér valóság: biológiai férfit engednek versenyezni női versenyszámokban. 

Persze ne csodálkozzunk ezek után, ha megelőzve a hölgyeket, egy biológiai férfi kerül majd a dobogó legfelső fokára. Ahogy azon se, hogy a woke-őrülteket nem érdekli majd, ha az ilyen botrányos döntéseikkel karriereket, életutakat tesznek majd tönkre 

– írják. 

Kiemelik, „itt az ideje annak, hogy woke-talanítsunk, és lecsapoljuk a mocsarat! 

A Wokebustershez IDE KATTINTVA lehet csatlakozni.

Borítókép: Imane Khelif és Angela Carini (Fotó: AFP/Mohd Rasfan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.