Trump után Kamala Harris lehet Elon Musk interjúalanya

Miután nagy volt az érdeklődés Elon Musk amerikai technológiai milliárdos Donald Trumppal készített interjúja iránt, Kamala Harris elnökjelölttel is interjút készítene az X platform tulajdonosa.

Forrás: Newsweek2024. 08. 13. 14:42
HARRIS, Kamala; WALZ, Tim
Kamala Harris, amerikai elnökjelölt Fotó: Matt Rourke
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk, az X közösségi oldal tulajdonosa meghívta Kamala Harris elnökjelöltet, hogy interjút adjon neki a platformon, miután Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje is vendége volt, közölte a Newsweek. 

A közel kétórás, kizárólag hanganyagot tartalmazó interjú során a volt elnök, Trump még egy bókkal is illette ellenfelét, Kamala Harrist, amikor feleségéhez, Melania Trumphoz hasonlította és „gyönyörű nőnek” nevezte. 

Az interjú után Musk az X-en üzent Harrisnek, aki a novemberi elnökválasztáson a demokraták jelöltje, hogy ugyanezt a lehetőséget kínálja fel neki is.

Boldog lennék, ha Kamalát is vendégül láthatnám egy interjú erejéig az X Space-en

– írta Musk a közösségi oldalon. 

Az elnökjelölt azóta nem adott interjút, mióta Joe Biden visszalépett az elnökválasztástól, ami nem kerülte el sem Trump, sem pedig a választópolgárok figyelmét. 

Borítókép: Kamala Harris beszédet mond az alelnökjelöltjével, Tim Walz minnesotai kormányzóval közösen tartott kampányrendezvényükön Philadelphiában 2024. augusztus 6-án (Fotó: MTI/AP/Matt Rourke)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.