Hölvényi György: Mindennek van határa

Az országoknak is van határuk. Ez utóbbira mintha egyre inkább ráébrednének a nyugat-európai országok. Elsősorban Németország – írta a közösségi oldalán az európai parlamenti képviselő.

Forrás: Facebook2024. 09. 15. 13:49
HÖLVÉNYI György
Hölvényi György, a KDNP EP-képviselője az Európai Parlament brüsszeli épületében 2024. július 24-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebookon közölt bejegyzésében Hölvényi György felhívta a figyelmet, arra, hogy William Ruto kenyai elnök a héten hivatalos látogatást tett Berlinben, ahol Olaf Scholz kancellárral az illegális bevándorlás visszaszorítását célzó alkut írtak alá. A németek holnaptól pedig visszaállítják a határellenőrzést is. 

Aki nem rendelkezik megfelelő iratokkal, az nem léphet be az országba, tehát illegális migráns

– írta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti képviselője 

Hozzátette:

Ó, micsoda megsértése ez az emberi jogoknak, a demokráciának! Mert Magyarországot ezzel vádolják, amiért illegális migráns nem léphet be az országba. Nemcsak vádolják, hanem naponta sokmillióval bünteti Brüsszel ugyanazért, amire most Németország büszke, Hollandia pedig ujjong saját országa biztonságára hivatkozva.

Mindennek van határa. Az arcátlanságnak, a hipokrita magatartásnak is – tette hozzá.

Borítókép: Hölvényi György, a KDNP EP-képviselője az Európai Parlament brüsszeli épületében 2024. július 24-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.