Ijesztő kérdéseket vet fel a Trump elleni újabb merényletkísérlet

Forrnak az indulatok az Egyesült Államokban a Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje elleni újabb merényletkísérlettel kapcsolatban. A kérdés, amit egyre többen feltesznek: honnan tudhatta a fegyveres, hogy Trump akkor pont golfozni fog?

2024. 09. 16. 12:57
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Honnan tudhatta Ryan Routh, a Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje elleni floridai merényletkísérlet miatt letartóztatott férfi, hogy a volt elnök épp akkor fog golfozni? – teszik fel a kérdést egyre többen a közösségi médiában.

A kérdés nem feltétlenül az összeesküvés-elméletek halmazába tartozik, hiszen Trump vasárnapi golfmeccse nem szerepelt a volt elnök nyilvános programjában – mutatott rá Charlie Kirk amerikai konzervatív politikai aktivista az X-en.

A hírek szerint Trump a júliusi pennsylvaniai merénylethez hasonlóan ismét nem hagyta magát eltántorítani az incidens által: még a golfmeccset is be akarta fejezni.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.