A Trump életére törő merénylő megjelent az Azov ezred propagandavideójában

A Trump elleni merényletkísérlettel vádolt amerikai Ryan Wesley Routh szerepelt egy ukrán propagandavideóban is, amely az Azov ezredet népszerűsítette.

Forrás: X2024. 09. 16. 11:06
Secret Service Thwart Apparent Assassination Attempt On Former President Donald Trump At West Palm Beach Golf Club
A rendfenntartók vizsgálják a Trump International Golf Club környékét 2024. szeptember 15-én a floridai West Palm Beachben (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ryan Routh az a férfi, akit a Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt elleni merényletkísérlet gyanújával fogtak el a hatóságok, miután fegyverrel közelítette meg a volt elnök golfklubját.

Korábban írtuk, hogy a férfi a közösségi médiában közzétett posztjai szerint akár meghalni is kész lenne Ukrajnáért, sőt az Azov ezred egy két évvel ezelőtti propagandavideójában is szerepelt.

Az ukránimádatáról ismert férfi egy tavaly adott interjú során arról beszélt, hogy afgán katonákat tervez toborozni az ukrán frontra, akiket akár illegálisan is becsempészne a háborúban álló Ukrajnába.

A zavaros ideológiák által vezetett Routh korábban azt írta, hogy 2016-ban még Trumpra szavazott, majd csalódott a politikájában.

Borítókép: A rendfenntartók vizsgálják a Trump International Golf Club környékét 2024. szeptember 15-én a floridai West Palm Beachben (Fotó: AFP) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.