Orbán Viktor: Brüsszelben reszkethetnek, jönnek a Patrióták

A magyar miniszterelnök szövetségese nyerte a részleges szenátusi választást Csehországban.

Forrás: Facebook2024. 09. 28. 17:27
Orbán Viktor (b) magyar miniszterelnök és az ANO cseh párt elnöke, Andrej Babis volt cseh kormányfő 2024. június 30-án Bécsben (Fotó: AFP)
Orbán Viktor (b) magyar miniszterelnök és az ANO cseh párt elnöke, Andrej Babis volt cseh kormányfő 2024. június 30-án Bécsben (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közösségi médiában gratulált szövetségese győzelméhez Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott: 

Andrej Babis megint megcsinálta! Az ANO elsöprő győzelmével zárult a cseh szenátusi választások második fordulója. Gratulálok!

Brüsszelben reszkethetnek, jönnek a Patrióták

 – tette hozzá a magyar kormányfő.

Mint arról a Magyar Nemzet korábban beszámolt, ellenzéki sikert hozott a szombaton délután befejeződött részleges szenátusi választás Csehországban, míg a kormánykoalíciós pártok gyengébb eredményt értek el.

Andrej Babis pártjának győzelméhez gratulált Szijjártó Péter is. A magyar külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon azt írta: 

Újabb remek Patrióta-győzelem Csehországban. Bravó, ANO. Bravó, Andrej Babis.

Borítókép: Orbán Viktor (b) magyar miniszterelnök és az ANO cseh párt elnöke, Andrej Babis volt cseh kormányfő 2024. június 30-án Bécsben (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.