Soros Alex megint megmutatta, ki a főnök

Van abban meglepetés, hogy a cseh elnök is a Soros-birodalom főtisztjével szalutál?

2024. 09. 02. 6:43
Petr Pavel cseh elnök, és Soros Alex
Forrás: Képenyőkép
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Jó volt részt venni a Globesecen, amelynek első alkalommal adott otthont a gyönyörű Prága” – írta Soros György amerikai baloldali oligarcha fia, Alex az Instagram-fiókjában. Arról is beszámolt, hogy olyan emberekkel találkozott, mint a cseh köztársasági elnök, Petr Pavel, Mette Frederiksen dán miniszterelnök és a birodalom brüsszeli helytartója, Ursula von der Leyen. Emlékeztetőül, a cseh elnök a napokban nyilatkozta, hogy Ukrajnának minden joga megvolt felrobbantani az Északi Áramlatot.

 

 

Soros Alex, akinek sehol a világon semmilyen politikai funkciója nincsen, sem választott, sem kinevezett, azt is hozzátette, hogy Európa és a transzatlanti kapcsolatok előtt álló kihívásokról és lehetőségekről szóló fontos megbeszélések voltak ezen a rendezvényen.

Borítókép: Petr Pavel cseh elnök és Soros Alex (Forrás: Screenshot)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.