Szánthó Miklós: Nemzetközi misszióra indul a Wokebusters!

Ősszel nemzetközi misszióra indul a jobboldal gyorsreagálású hadteste, a Wokebusters, elsőként az USA-ba.

Forrás: Facebook2024. 09. 09. 10:37
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Fotó: Alapjogokért Központ
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Itt vagyunk Ferihegyen, mert ahogy megígértük korábban, ősszel nemzetközi misszióra indul a jobboldal gyorsreagálású hadteste, a Wokebusters, mindenekelőtt az USA-ba. Erről beszélt a közösségi oldalán közzétett videójában Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ főigazgatója azt is elárulta, hogy miért éppen az Amerikai Egyesült Államokba indulnak.

Először is azért, mert az a woke, az új ruhába vedlett kommunizmus őshazája, és hol máshol lehetne megismerni az ördögöt, mint éppen a pokolban. Másodsorban pedig azért, mert ennek ellenére is számos barátunk van ott, szenátorok, képviselők, think-tank vezetők, akik ugyanúgy küzdenek Istenért, a hazáért, a családért, mint mi. Ők nagy erőkkel készülnek már a novemberi elnökválasztásra és velük fogunk találkozni, hogy közösen erősítsük a Wokebusters nemzetközi szövetségét

– fogalmazott.

Szánthó Miklós hozzátette: ha Trump győz, akkor a nyugati világ első számú hatalmát egy olyan ember fogja vezetni, aki ellenzi az illegális migrációt, hideglelést kap a genderhülyeségtől és ami talán a legfontosabb, véget akar vetni az ukrajnai háborúnak. Ez pedig minden magyar ember pénztárcájára jó hatást fog gyakorolni. 

Ha ugyanis béke lesz, megszűnhetnek a szankciók, talpra állhat a világgazdaság és ezzel együtt továbberősödhet a magyar is. Távoli az összefüggés, de igaz, ha Trump nyer az USA-ban, Magyarországon is békeköltségvetés lesz 2025-ben. Alacsony maradhat az infláció, ennek következtében növekedhet a bérek vásárlóereje, a magyar vállalatok pedig nyugodtan üzletelhetnek majd a Kelettel, Nyugattal. Ezzel szemben a woke-demokrata jelölt Kamala Harris minden magyar embernek fájni fog, nem kicsit, nagyon

 – szögezte le a főigazgató.

Hangsúlyozta: Ő a migráció, a genderpropaganda, és ami a legrosszabb, a háború elkötelezett támogatója. Ha pedig az értelmetlen ukrajnai vérontás tovább zajlik, akkor tovább erősödik a szankciós politika, véglegessé válik a blokkosodás, kettéválik a világgazdaság, ami nekünk, külföldi energiára szoruló és a lehető legtöbb állammal kereskedni akaró országnak egész egyszerűen rossz.

Nem beszélve arról, hogy akkor újra nőhet az infláció, egyre kevesebb termékhez lehet majd hozzájutni, és persze marad a saját belügyeinkbe való folyamatos belepofázás is. Szóval azért megyünk az USA-ba, hogy tovább erősítsük a Wokebusterst, összebeszéljünk republikánus barátainkkal és képviseljük a legelemibb magyar érdeket, woke helyett  józan észt

 – tette hozzá. Szánthó Miklós a videó végén pedig úgy fogalmazott:

Hajrá Trump!

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.