Szu–34-es vadászbombázókkal hajtott végre támadást az orosz légierő Kurszk régióban az ukrán állások ellen

A támadás során az ukrán csapatokat és páncélos egységeket célozták meg. Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma megerősítette, hogy a Szu–34-es repülőgépek támadást hajtottak végre az ukrán erők ellen Kurszk megyében.

2024. 09. 21. 9:43
Szu-34-es repülőgépek támadást hajtottak végre az ukrán erők ellen Kurszk megyében.
Szu-34-es repülőgépek támadást hajtottak végre az ukrán erők ellen Kurszk megyében. Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A légi csapásról egy videó is készült, a felvételen látható, hogy a Szu–34-es repülőgép univerzális modulú tervezési és korrekciós bombákkal bombázza az ukrán célokat.

A Szu–34-es egy többfunkciós vadászbombázó repülőgép, amely képes légi- és földfelszíni célok elleni harcra is.
A Szu–34-es egy többfunkciós vadászbombázó repülőgép, amely képes légi és földfelszíni célok elleni harcra is (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

Szu–34-es vadászbombázó

A Szu-34-es egy többfunkciós vadászbombázó repülőgép, amely képes légi és földfelszíni célok elleni harcra is. Nagy hatótávolságú rakétákkal és bombákkal van felszerelve, amelyeket precíziós navigációs rendszerek irányítanak.

A támadás megerősíti az orosz erők határozott fellépését az ukrán határ mentén, és jelzi, hogy az orosz hadsereg kész reagálni minden olyan fenyegetésre, amely az Oroszországi Föderáció biztonságát veszélyezteti az orosz védelmi minisztérium szerint.

Korábban is beszámolt lapunk hasonló támadásokról.

Borítókép: Szu–34-es repülőgépek támadást hajtottak végre az ukrán erők ellen Kurszk megyében (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.