Magyar férfit vertek halálra egy németországi szórakozóhely előtt

Kiadták az elfogatóparancsokat.

Forrás: Polizei Bayern2024. 10. 15. 16:59
Neon,Sign,Club
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Verekedés volt vasárnap éjszaka a németországi Altöttingben, a Marienstraße egyik szórakozóhelye előtt. Egy 41 éves, magyar férfit úgy megvertek, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe – közölte a bajor rendőrség

Eddig annyit lehet tudni, hogy két társaság dulakodott éjjel kettő körül, a három magyar állampolgárt korábban kitiltották a szórakozóhelyről, ezért összetűzésbe kerültek a klub biztonsági személyzetével, amiből aztán verekedés lett. 

Az egyik 33 éves magyar férfi súlyos sérülést szenvedett, miután a fejét rúgták meg, egy 38 éves német állampolgár közepesen súlyos sérülést szenvedett több késszúrástól, amelyek a felsőtestét érték. Egy másik 41 éves, magyar állampolgár a rúgások miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett, ő a kórházban meghalt. 

A német hatóságok elfogatóparancsot adtak ki a késelő 22 éves magyar állampolgár, illetve, egy 35 és egy 27 éves, német állampolgár ellen. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.