Orbán Viktor beolvasott a globalistáknak

Nagy tapsot váltott ki, amikor Orbán Viktor beolvasott a globalistáknak az Európai Parlamentben.

2024. 10. 09. 10:57
Orbán Viktor az EP-ben
Orbán Viktor az EP-ben Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keményen beolvasott a magyar miniszterelnök a globalistáknak az Európai Parlamentben. Ebből osztott meg egy részletet a közösségi oldalán Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Orbán Viktor szavai óriási tapsvihart okoztak a teremben. A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott:

Többen is tiltakoznak ez ellen, de szeretném megismételni, a tények magukért beszélnek. Az illegális migráció Európában az antiszemitizmust, a nők elleni erőszakot és a homofóbia erősödését eredményezte. Ha tetszik ez önöknek, ha nem. Ezek a tények.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, a magyar miniszterelnök a strasbourgi Európai Parlamentben szólalt fel szerda délelőtt. Orbán Viktor a magyar soros elnökség célkitűzéseit ismertetette. A kormányfő elmondta: A magyar elnökség tisztességes közvetítőként és konstruktív együttműködésre törekszik valamennyi tagállammal és intézménnyel, ugyanakkor a magyar elnökség meg fogja védeni a tanács szerződéseken alapuló jogosítványait. A mi uniónknak változnia kell – szögezte le Orbán Viktor. Hozzáfűzte: A magyar elnökség problémákat vet fel és javaslatokat tesz az unió békéje, biztonsága és jóléte érdekében.

Borítókép: Orbán Viktor az EP-ben (Fotó: Csudai Sándor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.