Putyin szóvivője elárulta, mivel tölti a születésnapját az orosz elnök

Ez már a 72.

Forrás: TASS2024. 10. 07. 15:44
Vlagyimir Putyin Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin nagy napra ébredt, ugyanis ma ünnepli a 72. születésnapját. Ebből a 72 évből 21-et töltött az elnöki hivatalában. 

A TASZSZ azt írja, az államfő az elmúlt évekhez hasonlóan a munkahelyén ünnepli születésnapját. Putyin általában reggel táviratok és telefonhívások formájában fogadja a gratulációkat a külföldi vezetőktől. A nap első felében számos zártkörű munkamegbeszélésen vett részt, este a FÁK államfőivel találkozik, akik a keddi csúcstalálkozó előtt Moszkvában gyűlnek össze.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője elárulta azt is, hogy az elnök egy nap pihenést sem engedhet meg magának, ha kell, éjszaka is dolgozik. A szóvivő úgy fogalmazott, Putyin „gyakorlatilag éjjel-nappal szolgálatban van”.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.