Videón, ahogy az iráni rakétákat semlegesíti az amerikai haditengerészet + videó

A USS Bulkeley egy ballisztikus rakétavédelemre tervezett fegyverrendszerrel rendelkezik.

2024. 10. 02. 21:37
Az amerikai haditengerészet segített elfogni az iráni rakétákat, amelyeket Teherán Izraelre lőtt ki
Az amerikai haditengerészet segített elfogni az iráni rakétákat, amelyeket Teherán Izraelre lőtt ki Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai haditengerészet által közzétett videón az látható, amint a USS Bulkeley tegnap elfogja az Izrael felé tartó iráni rakétákat. Az amerikai haditengerészet arról tájékoztatott, hogy a hajó fedélzetén ballisztikus rakétavédelemre tervezett fegyverrendszert telepítettek, ennek segítségével több iráni rakétát is sikerült semlegesíteni, mielőtt azok Izraelhez értek volna.

Lapunk is beszámolt arról, hogy kedd este Irán mintegy kétszáz ballisztikus rakétával támadta meg Izraelt, amivel egy időben a Hamász palesztin terrorszervezet egy tel-avivi villamosmegállóban válogatos nélkül lövöldözni kezdett. A terroristák több embert meggyilkoltak, a rendőrök ezután lelőtték a támadókat.

Borítókép: Az amerikai haditengerészet segített elfogni az iráni rakétákat, amelyeket Teherán Izraelre lőtt ki (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.