Soros eltemette EU-s barátait

Lesz most is mit letagadni!

Nagy Árpád
2019. 02. 12. 11:38
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spekuláns és lobbistái számtalan találkozón biztosították támogatásukról azt az európai vezetést, amely jó szolga módjára, készségesen kormányozta Európát az álfilantróp által elképzelt irányba. Most pedig, hogy a kontinens megérkezett a szakadék szélére, maga a pénzügyi mágus temette el szolgáit az EU jelenlegi struktúrájával együtt.

Az erről szóló cikk a Project-Syndicate oldalán jelent meg, ugyanott, ahol annak idején az elhíresült – balliberális körökben évekig letagadott – Soros-tervet is publikálta.

Lesz most is mit letagadni!

Az írásnak – számos Sorostól megszokott megállapítása mellett – legnagyobb horderejű kijelentése, hogy az EU-t az egykori, szétesés előtt álló Szovjetunióval azonosítja. Nem kell a sorok között olvasni, hisz ez két alkalommal is megjelenik a szokásos Soros-féle panelektől hemzsegő „elemzésben”:

„...the European Union will go the way of the Soviet Union in 1991”

„The current leadership is reminiscent of the politburo when the Soviet Union collapsed...”

Ráadásul, a második mondatban legjobb barátjáról, feltétlen hívéről, sőt az egész EU vezetésről (Politbüro – a szovjet kommunista párt végrehajtó szerve) állít ki lesújtó bizonyítványt. Persze, az is igaz, hogy nem kell túl mélyreható történelmi ismeret és briliáns politikai elemzői múlt ahhoz, hogy valaki mondjuk Jelcint és Junckert, már csak „isiászos” tüneteik hasonlatossága okán is egy szintre hozza.

Úgy tűnik, a Soros-alagútban is kigyúlt a fény, így észrevette azt, ami a józanul gondolkodni képes európai emberek számára már évek óta teljesen nyilvánvaló...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.