„Ha nemzeti ügyről volt szó, Balázs Fecó első szóra cselekedett”

A Hazajáró megosztott egy fényképet és egy videót, melyben az énekes 2004-ben kiállt a külhoni magyarok állampolgárságának a visszaállításáért.

Pataki
2020. 11. 27. 15:41
null
Forrás: Hazajáró
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha nemzeti ügyről volt szó, Balázs Fecó mindig első szóra cselekedett. Népszerűségét nem(csak) karrierépítésre, de jó ügyek önzetlen szolgálatára is használta – nyilatkozta lapunknak a Hazajáró stábja.

A Hazajáró megosztott egy fényképet és egy videót, melyben 2004-ben az énekes kiállt a határon túli magyarok állampolgárságának a visszaállításáért.

– A mostani népszavazás remélhetőleg esélyt ad arra, hogy magyar és magyar között a kőfalak valóban leomoljanak – mondta Balázs Fecó a videóban.

 

Pont a mai napon jelent meg a Moys Zoltán rendezővel és Schödl Dávid operatőrrel (képünkön) készült riportunk. Ebben szóba került a 2004. december 5-i népszavazás is, melynek kampányából a hazajárók oroszlánrészt vállaltak. A riportot itt olvashatják. Balázs Fecó kampányvideóját pedig itt lehet megnézni.

Fotó: Hazajáró

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.