Tímár Sára és Nemes Nagy Ágnes + videó

Tímár Sára és zenekara megzenésítette Nemes Nagy Ágnes Karácsony című versét – A dal a Feljött immár az a csillag című lemezen hallható, amely a Gryllus Kiadó karácsonyi sorozatában jelent meg november végén. Ehhez született egy videoklip, amit Tímár Benjámin rendező-operatőr készített a Hagyományok Házában.

Magyar Nemzet
2020. 12. 06. 10:10
null
Fotó: PERGER LASZLO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Üres színházteremben állunk, közönség nélkül, soha nem gondoltuk, hogy ez megtörténhet. Nemes Nagy Ágnes Karácsony című versét hoztuk nektek ajándékba.

Ez a vers gyönyörűen érzékelteti azt az állapotot, amiben sokan érezhetjük magunkat. Vágyakozunk a minket körülvevő sokféle sötétségből a fénybe. Ugyan még nő a sötétség körülöttünk, de ahogy sorra gyúlnak az adventi gyertyák és bevilágítják a teret, kívánom, hogy mindannyiunk szívében így szülessen meg fokozatosan a hit, a remény, az öröm és a szeretet – mondja az énekesnő az elkészült klip kapcsán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.