Zajlik a Hunyadi-film szereplőválogatása

Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film, már zajlik a szereplőválogatás – olvasható Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Facebook-oldalán.

MTI
2021. 01. 16. 11:00
null
Fotó: BachPekaryMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A péntek délutáni bejegyzés szerint a miniszter Robert Lantossal, Bán Jánossal és Krskó Tiborral áttekintette az eddigi munkát és a produkció előtt álló feladatokat. A járvány ugyan számukra is okozott némi fennakadást, de már zajlik a szereplőválogatás.

„Örömmel tölt el, hogy évtizedes kihagyások után az animációs filmek mellett az első, hiánypótló történelmi játékfilm létrejöttét a kezdetektől támogathattam. Meggyőződésem ugyanis, hogy a készülő film történelmi jelentőségű lesz, hiszen nemzetünk históriájának egy olyan fejezetét tárja majd a nézők elé, amely során a muszlim, török támadásokkal szemben Európa és az európai kereszténység védőbástyáját jelentette Magyarország” – olvasható a bejegyzésben.

A miniszter bízik abban, hogy a nagyközönségnek mihamarabb lehetősége nyílik filmvásznon látni az alkotást.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.