Hamarosan kezdődik a Zenthe-nyár

Nógrád megye legnagyobb színházi rendezvénye várja nézőit két héten át augusztus 3. és 16. között Salgótarjánban. Az előadások este fél 9-kor kezdődnek a Salgótarján főterén felállított szabadtéri színpadon.

Magyar Nemzet
2021. 07. 20. 21:30
null
A Zenthe Ferenc Színház épülete Forrás: Zenthe Ferenc Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zenthe Ferenc Színház rendkívül szórakoztató produkcióinak sikerét parádés szereposztás garantálja, többek között Mikó Istvánt, Szabó P. Szilvesztert, Vándor Évát, Koltai Róbertet, Gubik Petrát, Kökényessy Ágit, Bozó Andreát, Kaszás Gergőt is láthatja a közönség.

Az ördög a Zenthe Ferenc Színházban
Fotó: Zenthe Ferenc Színház

A vígjátékok, zenés darabok, a meseelőadás, a táncjáték és az operettgála színvonalas kikapcsolódást nyújt fiataloknak, felnőtteknek és időseknek egyaránt. Az előadások este fél 9-kor kezdődnek a Salgótarján főterén felállított szabadtéri színpadon. A Zenthe-nyár nyitó előadása augusztus 3-án a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című zenés vígjáték lesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.