Megújul a Petőfi TV, a Petőfi rádió és online felületeik + podcast

Mától új műsorstruktúrával várja nézőit, hallgatóit, látogatóit a vezető könnyűzenei csatorna, amely – nevéhez híven – kiemelten foglalkozik a Petőfi-bicentenáriummal. Béli Ádám csatornaigazgatóval és Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával a gendervilág elleni harcról, a reformkori szellem visszahozásáról és az identitáserősítésről beszélgettünk.

2021. 11. 03. 10:20
GALAMBOS Istvn; DOBOS Menyhrt; DEMETER Szilrd; Bli dm;
Budapest, 2021. mrcius 12. Bli dm, a Petfi Rdi s a Petfi TV j csatornaigazgatja (b2) beszl a kzmdia s a Petfi Irodalmi Mzeum (PIM) kzs Petfi-projektjrl tartott online sajttjkoztatn a budapesti A38 hajn 2021. mrcius 12-n. Mellette Galambos Istvn, a Mdiaszolgltats-tmogat s Vagyonkezel Alap (MTVA) program figazgatja (b), Demeter Szilrd, a Petfi Irodalmi Mzeum figazgatja, miniszteri biztos (j2) s Dobos Menyhrt, a Duna Mdiaszolgltat Zrt. vezrigazgatja. A kzs projekt cme Petfi, a rocksztr!, amely abbl az alkalombl indul el, hogy 2023-ban nnepeljk Petfi Sndor szletsnek 200. vforduljt. MTI/Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megújulásról szóló cikkeink ITT és ITT olvashatók.

Borítókép: Béli Ádám és Demeter Szilárd (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.