Szalóki Ági az anyaságról: Minden álmomat és elképzelésemet felülmúlja

Régóta készült az anyaságra, emellett népzenei repertoárjának megújításával is sokat foglalkozik.

Forrás: Híradó.hu2022. 01. 16. 20:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalóki Ági Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, dalszerző. Az 1990-es évek végén berobbant, új népdalénekesi generáció egyik legsikeresebb képviselője. Örök szerelme a népzene, de közben úgy tiszteli a hagyományokat, hogy mégis nyitott az újra. Az énekesnő az M5 kulturális csatorna Kontúr című műsorának vendége volt. Az énekesnő mesélt az anyaság szépségeiről, elárulta, melyik az a vers, amit minden este felolvas a kisfiának, és zenei pályájának állomásairól is szó esett – írja a Híradó.hu.

– Minden álmomat és elképzelésemet felülmúlja és túlszárnyalja az, ami történik velem és ami megvalósult. Nap mint nap rácsodálkozom arra, hogy milyen csoda az élet

mesélt meghatottan az énekesnő az elmúlt nyolc hónapról. Mint ismert, Szalóki Ági 2021 áprilisában arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy megszületett kisfia, Áron.

Régóta készült az anyaságra, emellett népzenei és gyermekeknek szóló repertoárjának megújításával is sokat foglalkozik.

Fontos számára a társadalmai szerepvállalás is, több alapítvánnyal is együtt dolgozik, elsősorban a gyermekek megsegítése érdekében.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Szalóki Ági az M5 műsorában. (Fotó: M5/Híradó.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.