Képeken a Bohemian Betyars ázsiai körútja

Kevés magyar zenekar mondhatja el magáról, hogy 13 állomásos ázsiai turnéra hívják, a Bohemian Betyars viszont már negyedszerre járta be a távol-keleti régiót. Két év után most visszatértek, élményeiket pedig egy útinaplóban dokumentálták – amelyek megtekinthetőek a Kultúra.hu cikkében.

Magyar Nemzet
Forrás: Kultúra.hu2022. 11. 29. 11:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Covid miatt megakadt a turnézás és a kulturális élmények gyűjtése, holott mindkettő fontos mozgatórugója ennek a zenekarnak. Nagyon jó érzés volt újra egy idegen kontinensen járni, és megérezni, hogy volt értelme a megelőző három év építkezésének. Három nagyon nívós lehetőséget is kaptunk, hatalmas fesztiválokon játszhattunk, a koreai és szöuli buli első sorában magyar zászlókkal álltak az emberek. Ismerős arcokat is láttunk, és ez mindig felemelő érzés, pláne egy ilyen távoli régióban” – meséli Szűcs Levente, hozzátéve: mindenképp szeretnének visszamenni. Az első számú cél a Fuji Rock Festival, de minden lehetőségre nyitottak – írja a Kultúra.hu.

Jöjjön az úti beszámoló, egyenesen a betyároktól.

Fotó: Kultúra.hu

„Koncert Nyírbátorban péntek este, vasárnap pedig már újra színpadon Dél-Korea és Észak-Korea határán, a DMZ Peace Train fesztiválon. A hangulat a jetlag ellenére is magasan száll, elmangásodásunk megkezdődik.”

Fotó: Kultúra.hu

A többi kép megtekinthető a Kultúra.hu-n.

Borítókép: Bohemian Betyárs (Fotó: Kultúra.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.