időjárás -1°C Ingrid , Ágota 2023. február 5.
logo

Képeken a Bohemian Betyars ázsiai körútja

Magyar Nemzet
Forrás: Kultúra.hu
2022.11.29. 11:07 2022.11.29. 12:42
Képeken a Bohemian Betyars ázsiai körútja

Kevés magyar zenekar mondhatja el magáról, hogy 13 állomásos ázsiai turnéra hívják, a Bohemian Betyars viszont már negyedszerre járta be a távol-keleti régiót. Két év után most visszatértek, élményeiket pedig egy útinaplóban dokumentálták – amelyek megtekinthetőek a Kultúra.hu cikkében.

„A Covid miatt megakadt a turnézás és a kulturális élmények gyűjtése, holott mindkettő fontos mozgatórugója ennek a zenekarnak. Nagyon jó érzés volt újra egy idegen kontinensen járni, és megérezni, hogy volt értelme a megelőző három év építkezésének. Három nagyon nívós lehetőséget is kaptunk, hatalmas fesztiválokon játszhattunk, a koreai és szöuli buli első sorában magyar zászlókkal álltak az emberek. Ismerős arcokat is láttunk, és ez mindig felemelő érzés, pláne egy ilyen távoli régióban” – meséli Szűcs Levente, hozzátéve: mindenképp szeretnének visszamenni. Az első számú cél a Fuji Rock Festival, de minden lehetőségre nyitottak – írja a Kultúra.hu.

Jöjjön az úti beszámoló, egyenesen a betyároktól.

Fotó: Kultúra.hu

„Koncert Nyírbátorban péntek este, vasárnap pedig már újra színpadon Dél-Korea és Észak-Korea határán, a DMZ Peace Train fesztiválon. A hangulat a jetlag ellenére is magasan száll, elmangásodásunk megkezdődik.”

Fotó: Kultúra.hu

A többi kép megtekinthető a Kultúra.hu-n.

Borítókép: Bohemian Betyárs (Fotó: Kultúra.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.