időjárás 1°C Dorottya , Dóra 2023. február 6.
logo
Fény címmel új dal született, amely a belső békéről és a természet lenyűgöző csodáiról szól

Az Alma Együttes Tóth Gabi mellé állt + videó

Magyar Nemzet
2022.12.05. 12:20 2022.12.06. 17:49
Az Alma Együttes Tóth Gabi mellé állt + videó

Csodálatos közös dal született Fény címmel, amelyhez az Alma Együttes Tóth Gabit kérte fel egyik közreműködőnek. Mint Tóth Gabi Facebook-oldaláról megtudtuk, ez a felkérés egy lelkileg nehéz időszakban találta meg Gabit, aki nagy hálával gondol az alkotói időszakra és a felkérésre, hiszen sok nagyszerű közreműködő művész vette körül, akik tehetségüket és barátságukat tették bele a produkcióba.

– A dal  a belső békéről szól, amely képes kapcsolódni a természet lenyűgöző csodáihoz. Igazi boldogság, harmónia csak úgy élhető meg, ha megtaláljuk a belső csendünket úgy, hogy közben eggyé válunk a természettel. Ez a boldogságra való képesség – a fény – mindannyiunkban benne van, ha képesek vagyunk megállni, meglátni, elhalkulni és meghallani – foglalta össze Tóth Gabi a dal üzenetét.

Közel 75 alkotó vett részt az alkotásban, többek között a Szentendrei Skanzen, a Békás-szoros és a Gyilkos-tó is forgatási helyszín volt. A klipben a szimfonikusokon kívül olyan művészek is részt vettek, mint a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes, DJ Dominique vagy például a kiváló népi furulyás, Szokolay Dongó Balázs.

Borítókép: Tóth Gabi (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Operakaland az ifjúságnak

– Nagyon fontos, hogy minél több diák eljusson az Operaházba – mondta lapunknak Ókovács Szilveszter.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.