A Dunán volt a legnagyobb nézettség szilveszterkor

A Csináljuk a fesztivált! a 18–49 év közötti korosztályban 8,9 százalékos közönségarányt ért el.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 06. 17:00
Csináljuk a fesztivált!
Forrás: Médiaklikk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna Televízió lett a nézettségi verseny győztese a 2022-es esztendő utolsó napján. 

A Csináljuk a fesztivált! a 18–49 év közötti korosztályban 8,9 százalékos közönségarányt ért el. Mint elhangzott, a show szilveszteri adásának nézettsége a teljes népesség körében a kereskedelmi csatornákéhoz képest a kétszeresét produkálta.

 

Különleges adás volt a szilveszteri, amely az 5. elődöntője volt a Csináljuk a fesztivált! című műsornak. Olyan sztárelőadók léptek a színpadra és olyan emlékezetes dalokkal, amelyek valóban minden generációhoz szóltak

 

– mondta Rókusfalvy Lili, a sorozat társműsorvezetője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában. 

A Csináljuk a fesztivált! második évada egy hónappal ezelőtt, december 3-án indult a Dunán. A nagyszabású show-műsor, amelynek tematikáját ezúttal a zenei korszakok adják, újra a legnagyobb slágert keresi. Tíz szombat estén át zajlik a műsor, amelyben ismét a legnépszerűbb hazai előadók éneklik el a nagy magyar slágereket, köztük Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Kállay-Saunders András, Poór Péter vagy Kalapács József.
 

A műsor hatodik, utolsó elődöntője január 7-én szombaton 19 óra 35 perctől láható a Dunán. 

A mostani adásban a kilencvenes és a 2000-s évek zenei korszakát tekintik át, elhangzik mások mellett egy Charlie-dal is Király Viktor előadásában. A Csináljuk a fesztivált! három középdöntőjébe hat-hat produkció jut.

Borítókép: Bangó Margit a Csináljuk a fesztivált! ötödik adásában  (Fotó: Médiaklikk)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.