Zenei műfajok sokfélesége a 32. Művészetek Völgyében

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján, a Művészetek Völgye programsorozaton mások mellett fellép a Quimby, a Csík zenekar, a Lóci Játszik és a Carson Coma is. A július 21. és 30. között megrendezendő eseménynek Kapolcs, Vigántpetend és Taliándörögd ad otthont.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 12. 17:00
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Presser Gábor és Karácsony János a Csík zenekarral lép színpadra, A Dal a miénk 2.0: Új dalokkal újratöltve című műsort láthatja majd a közönség. De fellép a tizedik születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company, a Punnany Massif, a Cirque du Tókertben ad koncertet Zorán, a közönség hallhatja a Carson Coma és a Bëlga koncertjét is. A Panoráma színpadon ad koncertet az Auveroir., a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, az Irie Maffia, a Hiperkarma, a Margaret Island, a Lóci Játszik és a Vad Fruttik.

GRYLLUS Dániel; GRYLLUS Vilmos; BECZE Gábor; RADVÁNYI Balázs
A Kaláka együttes is fellép a 32. Művészetek Völgyében                      Fotó: Cseke Csilla

A könnyűzene mellett a jazz, a folk, a klasszikus, a komoly- és a világzene is helyet kap a 32. Művészetek Völgyében.

Harcsa Veronika a róla elnevezett udvarban az Analog Balatonnal, Barkóczi Noémivel, Ester Wiesnerovával, a Modern Art Orcheastrával, a Jazzbois-val, a Karaván Famíliával és Gyémánt Bálinttal ad közös koncertet.

A korábbinál nagyobb nézőtérrel, a legfrissebb hazai előadókkal készül a taliándörögdi lőtér, ahol mások mellett a Mörk, a Hundred Sins, a 4S Street, a Cloud9+, a Random Trip és a harmincadik születésnapját ünneplő Anima Sound System zenéjét hallgathatják meg az érdeklődők. A Kaláka-udvarban a Sebő-együttes, Ferenczi György és a Rackajam, a Rutkai Bori banda, Wolf Kati, Gryllus Vilmos, a Kaláka és Lackfi János lép közönség elé. A Világzene-udvarban pedig a Góbé, a Kerekes Band, Palya Bea, a Cimbaliband, a Besh o droM és a Los Orangutanes ad koncertet.

Borítókép: A Lóci Játszik zenekar a tavalyi Művészetek Völgye rendezvényen (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.