Friderika visszatér!

A Kell egy jó szó címen megjelent új szerzemény arra hívja fel a figyelmet, hogy minél inkább szétesik megszokott világunk, annál fontosabb megtalálni az önmagunkhoz és az egymás felé vezető utat – áll a producer által küldött közleményben.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 15:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bayer Friderika 1994-ben negyedik lett az eurovíziós dalfesztivál nemzetközi döntőjén, amit szép előadói karrier követett. Azonban az elmúlt években nem jelentkezett új dallal az énekesnő. 
Most azonban családjára támaszkodva ismét énekel. A dal családi együttműködés révén született meg, Friderika fia (Csuka Kiko) a zeneszerzésben, míg férje (Csuka László) a szövegírásban vett részt. 


 

Kell egy érintés minden kézhez, Kell a jó szó a szívhez!


A megjelenést kísérő közlemény úgy fogalmaz: „Körülöttünk háború dúl, sok dolgot nem tudunk befolyásolni, de valójában nem ezek a legfontosabbak az életünkben. A legjelentősebb események a lelkünkben, és a hozzánk legközelebb álló családi és baráti kapcsolatainkban zajlanak – melyekért mindannyian tudunk tenni.”

A produceri munkákat a Bolyki Tamás–Bolyki György producerpáros végezte.

Borítókép: Bayer Friderika a stúdiópultnál (Forrás: Facebook)
 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.