Dirty Slippers-klippremier

Március elején a Dirty Slippers Honest kid című dala több brit rádióállomás slágerlistájára is felkerült. Ausztráliától az USA-ig pedig számos rádióban bemutatták a zenekarnak a legendás londoni Abbey Road stúdióban felvett dalai közül az elsőt. A dalhoz készült klip nálunk debütál.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 14:00
Dirty Slippers Angliában
Fotó: Sivák Zsófi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MagyarNemzet.hu mellett a Dirty Slippers videóklipje nemzetközi premierekkel debütál többek között az USA, Nagy-Britannia, Skandinávia, Franciaország, Brazília, Románia rangos online zenei felületein. 

Dirty Slippers a forgatás helyszínén
A Dirty Slippers a forgatás helyszínén. Forrás: You and Media Management

Az Honest kid videóklipjét Sárváron, a Nádasdy-vár patinás dísztermében forgatták, ahol Ferenczi Bebi doboshoz és Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitároshoz csatlakozott George Shilling producer is, aki készségesen nyilatkozott is a közös munkáról: − Számos fantasztikus zenekarral dolgozhattam az elmúlt évtizedekben, a Primal Screamtől Frank Turneren és a Spencer Davis Group Steve Winwoodján keresztül a Dire Straits-ből ismert David Knopflerig. 

Mára az egyik kedvenc projektemmé vált a Dirty Slippers, akikkel egy csodálatos angol nyelvű lemez megalkotásán dolgozunk az Abbey Roadon, valamint az évek alatt jó barátokká is váltunk.

Nagyon örülök, hogy az Honest kid fantasztikus klipjében is együtt szerepelünk, boldogan fogadtam el a meghívást, és játszottam csellón. Remeknek tartom a végeredményt, és remélem, mindenkinek tetszeni fog! Megérdemlik, hogy világszerte megismerjék őket, nem csak Magyarországon. 

Az Honest kid videóklipje hazánkban pedig nálunk látható először, a zenekart élőben legközelebb május 12-én láthatjuk Ecseren, a sportpályán, másnap, 13-án pedig Gyulán, a Virágok Fesztiválja nagyszínpadán, mielőtt visszatérnek Angliába.

Borítókép: A Dirty Slippers (Forrás: You and Media Management)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.