Hazaengedték a kórházból Madonnát

Kiengedték a kórházból Madonnát, ám továbbra is orvosi felügyelet alatt áll. A 64 éves énekesnőt néhány napja súlyos fertőzéssel szállították kórházba, családja napokig nem tudta, életben marad-e.

Magyar Nemzet
2023. 06. 29. 18:09
Madonna
Madonna Fotó: Angela Weiss Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hazaengedték a kórházból Madonnát, így az énekesnő már New York-i otthonában gyógyulhat tovább. A 64 éves világsztárt magánmentővel szállították haza, azonban továbbra is orvosi felügyeletre szorul – értesült a CNN. 

65th Annual Grammy Awards - Show
Madonna Fotó: Valerie Macon / AFP

Már jól van

 – mondta a lapnak egy meg nem nevezett forrás. 

Mint megírtuk, Madonnát június 24-én kellett kórházba szállítani, miután szerettei eszméletlen állapotban találtak rá. A popkirálynő menedzsere Instagram-oldalán azt írta, Madonnát bakteriális fertőzés támadta meg, ám a betegségről további részleteket nem árult el. 

A helyzet súlyosságát azonban jól jelzi, hogy Madonna családtagjai már a legrosszabbra készültek, mint mondták, azt hitték, elveszítik őt. Úgy tudni, az énekesnőt a kórházban lélegeztetőgépen tartották legalább egy éjszakán át. 

Egy testbeszédszakértő a Mirror című brit lapnak azt mondta, a Madonna kórházba kerülése előtt készült fotók kimerültségről tanúskodnak, vagyis ez is hozzájárulhatott az énekesnő hirtelen rosszullétéhez. 

Madonna turnéjának indulását elhalasztották. 

Borítókép: Madonna (Fotó: AFP/Angela Weiss)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.