Zenés születésnapi beszélgetőest Hűvösvölgyi Ildikóval

Június 23-án, 24-én és 25-én a Kossuth-díjas színművésznő 70. születésnapja alkalmából zenés időutazásra invitálja a közönséget.

Magyar Nemzet
2023. 06. 21. 10:00
Hűvösvölgyi Ildikó
Fotó: Ficsor Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 23-án, 24-én és 25-én este fél nyolckor Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművésznő 70. születésnapja alkalmából zenés időutazásra invitálja a közönséget a Madách Színház Tolnay Szalonjába.

Hűvösvölgyi Ildikó
Hűvösvölgyi Ildikó színművésznő Fotó: Hűvösvölgyi Ildikó Facebook-oldala/Pitrolffy Zoltán

Az ünnepi műsorban felidézi a pályáját meghatározó musicaleket. Legkedvesebb dalaival, egy-egy rövid jelenettel, archív felvételekkel, illetve különleges történetekkel emlékszik vissza többek között a Macskák, a József, a Mária Evangéliuma, a Doktor Herz vagy a Mary Poppins előadásokban játszott szerepeire.

Az esten beszélgetőtársa és partnere lánya, a szintén színésznő Kisfaludy Zsófia, míg zongorán Oberfrank Péter működik közre.

Jegyek szombatra és vasárnapra még vásárolhatók ide kattintva, valamint a Madách Színház jegypénztárában.

Borítókép: Hűvösvölgyi Ildikó (Fotó: Ficsor Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.