Elköszönt a közönségtől Sir Elton John

Stockholmban tartotta meg utolsó koncertjét a zenész legenda.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 07. 10. 6:37
775967125
British legendary singer Elton John performs on the Pyramid Stage on day 5 of the Glastonbury festival in the village of Pilton in Somerset, southwest England, on June 25, 2023. Elton John closes out Britain's legendary Glastonbury Festival on Sunday in what has been billed as his final UK performance. The 76-year-old pop superstar is winding down a glittering live career with a global farewell tour, having played his last concerts in the United States in May ahead of a final gig in Stockholm on July 8. (Photo by Oli SCARFF / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elköszönt a közönségtől a hetvenhat éves Elton John, a tervezettnél két évvel később a világjárvány miatt. Szombaton megtartotta a búcsúkoncertjét utolsó turnéja utolsó állomásán, Stockholmban – írja az Origo.

A helyszíni tudósítások szerint az énekes két és fél óra alatt huszonhárom slágerét játszotta el, közben háromszor öltözött át. „Nélkületek most nem ülnék itt. Ti vettétek meg a kislemezeket, az albumokat és a CD-ket, és ami még fontosabb, ti vettétek meg a koncertjegyeket, és tudjátok, mennyire imádok élőben játszani” – fogalmazott a kétszeres Oscar- és hatszoros Grammy-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes.

Sir Elton John úgy köszönt el a közönségtől: „Ez volt számomra az éltető erő, csodálatosak voltatok. Köszönöm! Sosem felejtelek el titeket. Annyi fellépésem volt, hogyne emlékeznék. Ott vagytok a fejemben, a szívemben és a lelkemben”.

Borítókép: Elton John (Fotó: AFP/Oli Scarf)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.