​Ilyen, amikor Guardioláék szerenádot adnak Elton Johnnak + videó

Egy váratlan találkozás színesítette a Manchester City futballistáinak és Pep Guardiola edzői stábjának a múlt szombati napját. A világoskékek az FA-kupa megnyerése után a manchesteri repülőtéren Elton Johnnal futottak össze, és ha már ott voltak, szerenádot is adtak a világhírű zenésznek.

Magyar Nemzet
2023. 06. 06. 15:31
GUARDIOLA, Josep
London, 2023. június 3. Pep Guardiola, a Manchester City vezetõedzõje, miután csapata 2-1-re gyõzött az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa döntõjében játszott Manchester City-Manchester United mérkõzésen a londoni Wembley Stadionban 2023. június 3-án. MTI/AP/Dave Thompson Fotó: Dave Thompson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Remek napjuk volt szombaton a Manchester City játékosainak. Előbb a Manchester United ellenében 2-1-re megnyerték az FA-kupa döntőjét, majd a bázisukra való út során, a manchesteri repülőtéren váratlanul egy hírességgel, Elton Johnnal futottak össze.

A futballisták és az edzői stáb tagjai először öleléssel köszöntötték az énekest, majd Elton John Your Song című dalát adták elő a tiszteletére, kissé megváltoztatva a szöveget: Elmondhatjátok mindenkinek, megnyertük az FA-kupát!

A váratlan találkozásról a klub, a játékosok és az énekes is megemlékeztek a közösségi médiában. Íme, a City kedden közzétett beszámolója az FA-kupa döntőjéről (11:42-től látható az Elton Johnnal való találkozás):

Elton John ezt posztolta az Instagram-oldalán:

„Nézzétek, kivel futottam össze a manchesteri repülőtéren! Gratulálok a fantasztikus duplához, szurkolok, hogy a tripla is összejöjjön!” – írta.

A brit zenész arra utalt, hogy a Manchester City az FA-kupa mellett már az angol bajnokságban is diadalmaskodott ebben az idényben, szombaton (21.00, tv: M4 Sport) pedig a Bajnokok Ligája megnyerésével koronázhatja meg a szezonját. Ebben az olasz Internazionale próbálja majd megakadályozni Pep Guardiola csapatát, amely a City történetének első BL-trófeájára hajt.

Borítókép: Pep Guardiola öröme az FA-kupa megnyerését követően (Fotó: MTI/AP/Dave Thompson)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.