Ma kezdődik a balatonalmádi Rátonyi Róbert-operettfesztivál

Veszprém után Balatonalmádiban is felcsendülnek a legnépszerűbb operettdallomok. A Rátonyi Róbert-operettfesztivál ezúttal július 25-én és 26-án várja az érdeklődőket esőbiztos helyszíneken.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 15:30
operettfesztivál
Fotó: Veszprémi Petőfi Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma este 20.30-tól a Kerényi Imre Kult-Magtár hangulatos pincéjében a Sensum Arts Kulturális Egyesület és az eMPé Produkció előadásában Huszka Jenő és Martos Ferenc kedvelt operettje, a Gül baba című  darab látható. Az előadást Peller Károly rendezte.

operettfesztivál
A kétnapos balatonalmádi fesztivál programjai (Forrás: Veszprémi Petőfi Színház)

Szerdán délben útjára indul az ikonikus operettbusz. 

18 órakor pedig a Kerényi Imre Kult-Magtár nagytermében interaktív, vidám mesére invitálja a gyermekeket és családokat a Sanyi, én és a Gyerekek produkciója, A szegény ember és a róka. 20.30-kor a Kerényi Imre Kult-Magtár pincéjében élőzenés két felvonásos Így vigalom, úgy vigalom… – operettgála veszi kezdetét, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Oszvald Marika sztárvendéggel, a Veszprémi Petőfi Színház művészeivel, valamint cirkuszprodukcióval. 

 A gálában közreműködnek a fesztivál állandó vendégei, Horváth Elemér Emi és zenekara is. 

 

A Gül baba című előadás és az élőzenés operettgála is jegyhez kötött, míg a fesztivál többi programja ingyenesen látogatható.

Borítókép: Jelenetfotó a Gül baba című előadásból (Fotó: Veszprémi Petőfi-fesztivál)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.