Mads Mikkelsen itt forgat Budapesten, fotók készültek róla a belvárosban

Bryan Fuller, a Hannibal és a Halottnak a csók alkotója Magyarországon készíti első mozifilmjét a dán színésszel és Sigourney Weaverrel a főszerepben.

Magyar Nemzet
Forrás: We Love Budapest2023. 07. 04. 11:13
MIKKELSEN, Mads
Szarajevó, 2022. augusztus 15. Mads Mikkelsen dán színész a Szarajevói Filmfesztivál egyik elismerésével, a tiszteletbeli Szarajevó Szíve díjjal 2022. augusztus 14-én. MTI/EPA/Fehim Demir Fotó: Fehim Demir
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dán színész a Dust Bunny című horrorfilmet forgatja Budapesten. A minap az egyik Dorottya utcai reggelizőben látták, ahol készült néhány közös fotó a személyzettel.

A Magyar Nemzet nemrég interjút készített Bryan Fullerrel, a Hannibal és a Halottnak a csók alkotójával, akinek első mozifilmes rendezése lesz a Dust Bunny, melynek a forgatókönyvét is ő írta. A film arról szól, hogy egy kislány felbéreli a szomszédját, hogy ölje meg a szörnyet, aki az ágya alatt rejtőzik. A főszerepet Sigourney Weaver és Mads Mikkelsen kapta.

A rendező és író, Bryan Fuller maga is szívesen járja a várost a szabadidejében az Instagram-profilja szerint – írja a We Love Budapest oldal.

Borítókép: Mads Mikkelsen (Fotó: MTI/EPA/Fehim Demir)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.