Gyászol a szakma – magyar kollégája is elbúcsúztatta az Eufória 25 éves sztárját

Angus Cloud 25 évet élt.

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram2023. 08. 02. 14:43
Variety 2022 Power Of Young Hollywood Celebration
American actor Angus Cloud arrives at the Variety 2022 Power Of Young Hollywood Celebration Presented By Facebook Gaming held at NeueHouse Los Angeles on August 11, 2022 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyjából két dolog mozgatja a filmes szakmát, az egyik a hollywoodi sztrájk, a másik, az Eufória sztárja, a 25 éves Angus Cloud halála. Jelenleg erről annyit lehet tudni, hogy az édesanyja a segélyhívónak azt mondta, a fia túladagolta magát, és nincs pulzusa. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni. Ugyanakkor a halál hivatalos okát még nem közölték. 

A színészről sorra emlékeznek meg a kollégái, így tett a sorozat magyar származású operatőre, Rév Marcell is. Ő azt írta: „Igazi volt. Hiányozni fogsz, Angus”.

Sydney Sweeney, az Eufória Cassie-je többek között egy közös képpel búcsúzott, és úgy fogalmazott:

„Angus, nyitott lélek voltál, a legkedvesebb szívvel, és minden szobát nevetéssel töltöttél meg. Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is posztolnom kellett, nehezen találom a szavakat…”.

Angus a múlt héten temette el édesapját, akivel nagyon közeli kapcsolatban állt, és úgy tudni, a veszteség lelkileg nagyon megviselte. Közleményében a fiatal színész családja azt írta: „Az egyetlen vigasz, hogy tudjuk, Angus ismét az apukájával lehet, aki a legjobb barátja is volt”. 

Zendaya is elbúcsúztatta a 25 éves színészt, úgy fogalmazott: „Szavakkal nem lehet leírni azt a végtelen szépséget, ami Angus. Annyira hálás vagyok, hogy alkalmam nyílt megismerni őt ebben az életben, hogy a testvéremnek hívhattam, hogy láthattam a meleg, kedves szemeit és ragyogó mosolyát, vagy hallhattam a ragályos, kacagtató nevetését (már most mosolygok, ha csak rágondolok)…”.

Javon Walton, aki a sorozatban a színész örökbe fogadott öccsét játszotta, szintén egy közös fotóval búcsúzott, amelyhez azt írta: „Legyen könnyű neked a föld, bátyám”.

A fiatal színész karrierjének indulása is egészen filmbe illő volt, ugyanis egy étteremben dolgozott pincérként, amikor az Eufória stábja felfedezte. Korábban soha nem színészkedett, mégis a második évadjánál járó, díjnyertes sorozat egyik közismert és közkedvelt szereplője lett. Azóta más hollywoodi produkciókban is felbukkant.

Borítókép: Angus Cloud (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.