Megjelent Leslie Mandoki új dala + videó

Mandokit a dal megalkotásánál az aktuális világkép inspirálta, amely tele van megosztottsággal és radikalizációval, különösen a közösségi média végtelen válságteremtésének következtében.

Magyar Nemzet
2023. 08. 11. 13:00
Leslie Mandoki Mandoki Soulmates
Leslie Mándoki Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új dal, a Devil's Encyclopedia (Az ördög enciklopédiája) megalkotásában Ian Anderson (Jethro Tull), Jesse Siebenberg (Supertramp) és Tony Carey működött közre, valamint a zenekar vezetője, Leslie Mandoki, illetve a fúziós legendák, Mike Stern és Richard Bona. Az új dal üzenete különleges módon szól a generációk igazságáért és bátorságra buzdít mindenkit. 

A Mandoki Soulmates tagjainak összesen 35 Grammy-díjuk van
A Mandoki Soulmates tagjainak összesen 35 Grammy-díjuk van (Fotó: Mandoki Soulmates) 

A Woodstock unokáinak szeretném mondani: A bátorság hív minket és cselekvésre késztet ezekben a vészterhes  időkben

– üzente Leslie. 

A klip a dal mondanivalóját erősíti, mely az emberiség örök kérdéseit célozza meg, és a totalitarizmus és a brutalitás ellen emel szót. Az énekes hangsúlyozza, hogy a sebzett szívek kiáltanak, és a háború kutyái vonítanak, ami komoly dilemmát okoz azok számára, akik  egy békés és szabad világban szeretnének élni. Ahogyan a dallal üzeni: „Amikor a szavak nem elegendőek, a zene szólal meg.”

A Mandoki Soulmates jelenleg a harmincéves jubileumi turnéjukon dolgozik, ahol Budapest és Kolozsvár mellett több német városban lépnek fel, többek között Hamburgban, Berlinben, Münchenben, Drezdában és Lipcsében, de láthatjuk őket augusztus 18-án a budapesti Szent István téren is.

Borítókép: Leslie Mandoki (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.