Nagy dobásra készül a Halott Pénz, a Puskás Arénában lépnek fel jövőre + videó

Eddigi legnagyobb koncertjére készül a Halott Pénz. A népszerű zenekar 2024. június 8-án a Puskás Arénában ünnepli fennállása huszadik évfordulóját.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, BAMA2023. 08. 13. 23:09
Járai Márk; Marsalkó Dávid
Budapest, 2021. augusztus 21. A Halott Pénz zenekar koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon a budapesti Mûegyetem rakparton 2021. augusztus 21-én. Balról Járai Márk énekes és balról a harmadik Marsalkó Dávid rapper. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Halott Pénz az elmúlt években tizenkétszer adott teltházas koncertet a legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínnek számító Budapest Parkban, emellett háromszor töltötte meg a Papp László Sportarénát – emlékeztetett a szervező Live Nation.

Marsalkó Dávid első dalai 2004-ben jelentek meg Halott Pénz néven, a projekt 2013 óta egy hétfős zenekart takar. Az áttörést a Feneked a gyengém című dal, majd a 2013 végén megjelent Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez jelentette.

A csapat az első teltházas klubkoncertek után elsőként töltötte meg három egymást követő este az Akvárium NagyHallt, majd hamar a fesztiválok headliner sávjában találta magát. A zenekar az elmúlt tíz évben folyamatosan jelen volt a hazai slágerlistákon, napjainkban az ország egyik legnépszerűbb zenekarának számít.

A Halott Pénzt a közönség szeretete vitte az úton, amit eddig bejártunk, és most együtt megcélozhatjuk Magyarország legnagyobb koncerthelyszínét, a Puskás Arénát

– mondta Marsalkó Dávid.

Az együttes azon kevés hazai zenekarok egyike, amely visszatérő fellépője a Sziget fesztivál nagyszínpadának. A legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínnek számító Budapest Parkban már tizenkétszer adtak teltházas koncertet, miközben háromszor töltötték meg a Papp László Budapest Sportarénát.

A Halott Pénz zenekar nagy népszerűségnek örvend, ezt számokkal is alátámasztja közösségi oldalára feltöltött videójában Marsalkó Dávid, a pécsi frontember. Most szintet lépnek, és a világsztárok turnéállomásaival felérő stadionkoncertre készülnek a huszadik évforduló alkalmával – írja a Baranya Vármegyei Hírportál.

Borítókép: Halott Pénz (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.