időjárás 1°C Barbara, Borbála 2021. December 4.
logo

Könyvvel és jubileumi koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Halott Pénz

Forrás: MTI
2021.11.25. 14:14 2021.11.25. 15:25
Könyvvel és jubileumi koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Halott Pénz

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.

Marsalkó Dávid 2004-ben határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését – szerepel a szervezők MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében. A többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertjére.

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel.

A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat eddigi tizennyolc évét.

Borítókép: A Halott Pénz koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon a budapesti Műegyetem rakparton 2021. augusztus 21-én. (Fotó: MTI/Mónus Márton)