Könyvvel és jubileumi koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Halott Pénz

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.

Forrás: MTI2021. 11. 25. 14:14
Jrai Mrk; Marsalk Dvid
Budapest, 2021. augusztus 21. A Halott Pnz zenekar koncertje a Szent Istvn-napi rendezvnysorozathoz kapcsold Road Movie Live fesztivlprogramon a budapesti Megyetem rakparton 2021. augusztus 21-n. Balrl Jrai Mrk nekes s balrl a harmadik Marsalk Dvid rapper. MTI/Mnus Mrton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marsalkó Dávid 2004-ben határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését – szerepel a szervezők MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében. A többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertjére.

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel.

A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat eddigi tizennyolc évét.

Borítókép: A Halott Pénz koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon a budapesti Műegyetem rakparton 2021. augusztus 21-én. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.