időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo
A forgatáson stábunk is ott volt, a klippremierig exkluzív anyagokkal jelentkezünk

Jövő héten jön az új Tankcsapda-klip

Magyar Nemzet
2023.09.14. 21:23 2023.09.14. 21:38
Jövő héten jön az új Tankcsapda-klip

Exkluzív tudósításra kapott lehetőséget a Mediaworks kulturális divíziója, a Kultúrnemzet stábja, ugyanis egyedüli médiumként ott lehetett a Tankcsapda új klipjének forgatásán.

Jövő héten debütál a Tankcsapda új klipje, amely a Pesten megjelent Isten című dalukra forgott egy igen exkluzív fővárosi helyszínen. A kulisszák mögé a Mediaworks kulturális divíziójának stábja is beleshetett. Írásainkat, interjúinkat, fotóinkat, videóinkat a Mediaworks szinte minden felületén viszont lehet majd látni a napokban, egészen a klip hivatalos, jövő heti bemutatójáig. 

Vajon milyen szerepben tűnik fel Lukács Laci az új klipben? (Fotó: Havran Zoltán)

A klip premierjét több meglepetésnek szánt anyaggal köszöntjük, és természetesen elmegyünk a Tankcsapda jövő pénteki Budapest Park-beli koncertjére is, hogy élőben is meghallgassuk az új dalt.

A debreceni zenekar legutóbbi klipje az Ez a nap az a nap című dalból forgott nyáron, amely a Final Productions műhelyéből került ki; ezúttal is velük dolgoztak. Ez egy sűrű szövegű, megmondós, kicsit keményebb hangvételű dal – az, hogy a Pesten megjelent Isten is követi-e ezt a hangulatot, hamarosan kiderül.

 

A Pesten megjelent Isten című dal premierje szeptember 20-án, szerdán lesz a Rocker Rádióban.

Borítókép: A Tankcsapda jövő héten a Budapest Park színpadát veszi be (Fotó: Havran Zoltán)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.